Cochin Kriel / geschiedenis van de cochin kriel | Kippenfokkerij-de-kriel

Cochin Kriel / geschiedenis van de cochin kriel | Kippenfokkerij-de-kriel. Cochin krielen fokken doet moniek uit zoetermeer al 15 jaar. Cochin kriel ( in voorraad ). Cochin krielen leggen ongeveer 180 eieren per jaar en het gewicht van het ei is circa 30 gram en de kleur van het ei is bruin. Zijn nog in het wit, bruine en grijs. Home · de cochin kriel · broeden · kleurslagen · voer(en) · te koop · cochin weetjes!

Cochin krielen leggen ongeveer 180 eieren per jaar en het gewicht van het ei is circa 30 gram en de kleur van het ei is bruin. De cochin komt voor in zowel krielvorm als groothoender. De cochinkrielen zijn omstreeks 1860 in engeland ingevoerd. Dit komt door de lage bouw, bevederde pootjes en door de overvloedige bevedering. De cochin is een zwaar kippenras dat oorspronkelijk uit china komt.

Ze behoren oorspronkelijk tot de sierrassen, maar worden ook weleens bij de legrassen . Zwerg-Cochin bobtailfarbig
Zwerg-Cochin bobtailfarbig
Home · de cochin kriel · broeden · kleurslagen · voer(en) · te koop · cochin weetjes! Al zou u al de . De cochinkrielen zijn omstreeks 1860 in engeland ingevoerd. Deze werden in het begin pekings genoemd, het eerste paar kwam in 1860 vanuit . Cochin kriel lijkt een beetje op een bolletje wol op pootjes. De cochin komt voor in zowel krielvorm als groothoender. De cochin is een zwaar kippenras dat oorspronkelijk uit china komt. Dit komt door de lage bouw, bevederde pootjes en door de overvloedige bevedering.

Cochin krielen fokken doet moniek uit zoetermeer al 15 jaar.

Gekomen bij de cochin kriel, als kip die het best bij ons past. Cochin kriel lijkt een beetje op een bolletje wol op pootjes. Dit komt door de lage bouw, bevederde pootjes en door de overvloedige bevedering. Cochin krieltjes zijn normaal wel rustige en gemakkelijke kippen, . Welke kleurslagen kent de cochinkriel? Cochin krielen leggen ongeveer 180 eieren per jaar en het gewicht van het ei is circa 30 gram en de kleur van het ei is bruin. Cochin kriel lijkt een beetje op een bolletje wol op pootjes. Dit komt door de lage bouw, bevederde pootjes en door de overvloedige bevedering. De cochin kriel is echt een geschikte kip voor beginners of mensen met kinderen. Als nut ras hoort de cochin kriel . Cochin kriel is een echte goedzak. Wel leggen de cochin kriel vrij weinig eieren en zijn ze snel broeds. De cochin komt voor in zowel krielvorm als groothoender.

Zijn nog in het wit, bruine en grijs. Cochin krielen fokken doet moniek uit zoetermeer al 15 jaar. Cochin kriel lijkt een beetje op een bolletje wol op pootjes. Cochin krielen leggen ongeveer 180 eieren per jaar en het gewicht van het ei is circa 30 gram en de kleur van het ei is bruin. Cochin krieltjes zijn normaal wel rustige en gemakkelijke kippen, .

De cochin kriel is echt een geschikte kip voor beginners of mensen met kinderen. cochin.nl
cochin.nl
De cochinkrielen zijn omstreeks 1860 in engeland ingevoerd. Cochin kriel lijkt een beetje op een bolletje wol op pootjes. Gekomen bij de cochin kriel, als kip die het best bij ons past. Wel leggen de cochin kriel vrij weinig eieren en zijn ze snel broeds. Welke kleurslagen kent de cochinkriel? De cochin komt voor in zowel krielvorm als groothoender. De cochin is een zwaar kippenras dat oorspronkelijk uit china komt. Cochin krielen fokken doet moniek uit zoetermeer al 15 jaar.

Cochin kriel lijkt een beetje op een bolletje wol op pootjes.

Cochin kriel is een echte goedzak. Cochin kriel lijkt een beetje op een bolletje wol op pootjes. De cochin is een zwaar kippenras dat oorspronkelijk uit china komt. Cochin krielen fokken doet moniek uit zoetermeer al 15 jaar. Gekomen bij de cochin kriel, als kip die het best bij ons past. Cochin kriel ( in voorraad ). Welke kleurslagen kent de cochinkriel? Wel leggen de cochin kriel vrij weinig eieren en zijn ze snel broeds. Dit komt door de lage bouw, bevederde pootjes en door de overvloedige bevedering. De cochin komt voor in zowel krielvorm als groothoender. Deze werden in het begin pekings genoemd, het eerste paar kwam in 1860 vanuit . Zijn nog in het wit, bruine en grijs. Cochin krieltjes zijn normaal wel rustige en gemakkelijke kippen, .

Cochin krielen fokken doet moniek uit zoetermeer al 15 jaar. Cochin kriel ( in voorraad ). De cochin komt voor in zowel krielvorm als groothoender. De cochinkrielen zijn omstreeks 1860 in engeland ingevoerd. Home · de cochin kriel · broeden · kleurslagen · voer(en) · te koop · cochin weetjes!

Home · de cochin kriel · broeden · kleurslagen · voer(en) · te koop · cochin weetjes! geschiedenis van de cochin kriel | Kippenfokkerij-de-kriel
geschiedenis van de cochin kriel | Kippenfokkerij-de-kriel
De cochinkrielen zijn omstreeks 1860 in engeland ingevoerd. Cochin kriel is een echte goedzak. Dit komt door de lage bouw, bevederde pootjes en door de overvloedige bevedering. Als nut ras hoort de cochin kriel . Cochin krielen leggen ongeveer 180 eieren per jaar en het gewicht van het ei is circa 30 gram en de kleur van het ei is bruin. Al zou u al de . Zijn nog in het wit, bruine en grijs. Cochin kriel lijkt een beetje op een bolletje wol op pootjes.

Als nut ras hoort de cochin kriel .

Welke kleurslagen kent de cochinkriel? Cochin kriel ( in voorraad ). De cochin kriel is echt een geschikte kip voor beginners of mensen met kinderen. De cochin komt voor in zowel krielvorm als groothoender. Cochin kriel lijkt een beetje op een bolletje wol op pootjes. Cochin krielen fokken doet moniek uit zoetermeer al 15 jaar. Cochin krielen leggen ongeveer 180 eieren per jaar en het gewicht van het ei is circa 30 gram en de kleur van het ei is bruin. Zijn nog in het wit, bruine en grijs. Ze behoren oorspronkelijk tot de sierrassen, maar worden ook weleens bij de legrassen . De cochin is een zwaar kippenras dat oorspronkelijk uit china komt. Dit komt door de lage bouw, bevederde pootjes en door de overvloedige bevedering. Cochin krieltjes zijn normaal wel rustige en gemakkelijke kippen, . Deze werden in het begin pekings genoemd, het eerste paar kwam in 1860 vanuit .

Belum ada Komentar untuk "Cochin Kriel / geschiedenis van de cochin kriel | Kippenfokkerij-de-kriel"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel