Telefoongids Nederland 2016 / ABS Autoherstel De Haan in Bleiswijk | Bleiswijk, Gouden gids

Telefoongids Nederland 2016 / ABS Autoherstel De Haan in Bleiswijk | Bleiswijk, Gouden gids. Met telefoonboek.nl vindt u snel en gemakkelijk alle bedrijven in nederland, die ook te vinden zijn in rubriek nationale telefoongids! See full list on nl.wikipedia.org Een conflict tussen belgacom en promedia, bekend als de belgische telefoongidsenoorlog leidde ertoe dat de abonnees tussen 1995 en 1998 vier telefoongidsen ontvingen: See full list on nl.wikipedia.org Toen nederland in 45 bestuurlijke regio's werd opgedeeld, besloot de ptt.

Het bijzondere aan de plaats is natuurlijk de naam, welke gelijk is aan het land waar het in ligt: Vanaf 1983 werd de telefoongids huis aan huis verspreid, ongeacht of daar wel of geen telefoonaansluiting was. Toch bleef de oplage nog rond het miljoen. See full list on nl.wikipedia.org Een gouden en een witte gids van belgacom én een gouden en een witte gids van i.t.t.

Tintin - Kuifje - 10 stuks - In de nieuwe wereld ...
Tintin - Kuifje - 10 stuks - In de nieuwe wereld ... from www.bobbedoes.nl
Sep 12, 2015 · nederland is een gehucht in de provincie overijssel. Vanaf datzelfde jaar werd het aantal gidsen ook uitgebreid van 24 naar 51. De automatische verspreiding van de papieren versie werd in 2010 stopgezet. In nederland werd in 1881 de eerste telefoongids uitgegeven, vijf jaar nadat alexander graham bell patent aangevraagd had op de eerste werkende telefoon. Na het oplossen van dit conflict ging promedia, sinds 2007 truvo, verder met de uitgave en distributie van beide gidsen. Dagelijks wordt onze telefoongids geraadpleegd door duizenden bezoekers. Binnen enkele milliseconden doorzoeken wij meer dan 3.000.000 gidsvermeldingen. Typ de achternaam van deze persoon in het zoekvenster en typ daarna de gewenste plaats.

De automatische verspreiding van de papieren versie werd in 2010 stopgezet.

In onze telefoongids vindt u naast het telefoonnummer ook aanvullende informatie bij de vermeldingen. Op onze website treft u de meest volledige lijst met namen, adressen en telefoonnummers aan. Typ de achternaam van deze persoon in het zoekvenster en typ daarna de gewenste plaats. See full list on nl.wikipedia.org See full list on nl.wikipedia.org De automatische verspreiding van de papieren versie werd in 2010 stopgezet. Vanaf 1983 werd de telefoongids huis aan huis verspreid, ongeacht of daar wel of geen telefoonaansluiting was. Dagelijks wordt onze telefoongids geraadpleegd door duizenden bezoekers. Toen nederland in 45 bestuurlijke regio's werd opgedeeld, besloot de ptt. Van amsterdam tot zaandam, alle top rubrieken per plaats in een overzicht. Vanaf datzelfde jaar werd het aantal gidsen ook uitgebreid van 24 naar 51. Binnen enkele milliseconden doorzoeken wij meer dan 3.000.000 gidsvermeldingen. Nederland telt ongeveer 26 inwoners.

Het bijzondere aan de plaats is natuurlijk de naam, welke gelijk is aan het land waar het in ligt: Later werden ze uitgegeven door de regie van telegrafie en telefonie (r.t.t.) en belgacom. Typ de achternaam van deze persoon in het zoekvenster en typ daarna de gewenste plaats. Binnen enkele milliseconden doorzoeken wij meer dan 3.000.000 gidsvermeldingen. Voor die tijd was er een hele serie boeken, geheel op alfabet, die in elk postkantoor konden worden geraadpleegd en in het bezit waren van grote organisaties.

Tintin - Kuifje - 10 stuks - In de nieuwe wereld ...
Tintin - Kuifje - 10 stuks - In de nieuwe wereld ... from www.bobbedoes.nl
In nederland werd in 1881 de eerste telefoongids uitgegeven, vijf jaar nadat alexander graham bell patent aangevraagd had op de eerste werkende telefoon. Dagelijks wordt onze telefoongids geraadpleegd door duizenden bezoekers. Het bijzondere aan de plaats is natuurlijk de naam, welke gelijk is aan het land waar het in ligt: In onze telefoongids vindt u naast het telefoonnummer ook aanvullende informatie bij de vermeldingen. See full list on nl.wikipedia.org De automatische verspreiding van de papieren versie werd in 2010 stopgezet. See full list on nl.wikipedia.org In die eerste gids stonden 49 nummers.deze eerste telefoongidsen werd niet verspreid, maar waren in te zien in bij de telefooncentrale en postkantoor.

See full list on nl.wikipedia.org

Hun gouden gids verscheen in 1969, eerst in antwerpen en luik. Toen nederland in 45 bestuurlijke regio's werd opgedeeld, besloot de ptt. Binnen enkele milliseconden doorzoeken wij meer dan 3.000.000 gidsvermeldingen. Dagelijks wordt onze telefoongids geraadpleegd door duizenden bezoekers. Nederland telt ongeveer 26 inwoners. Met telefoonboek.nl vindt u snel en gemakkelijk alle bedrijven in nederland, die ook te vinden zijn in rubriek nationale telefoongids! Van amsterdam tot zaandam, alle top rubrieken per plaats in een overzicht. Vanaf 1983 werd de telefoongids huis aan huis verspreid, ongeacht of daar wel of geen telefoonaansluiting was. In 2016 werd truvo overgenomen door het estsefcr media. Een conflict tussen belgacom en promedia, bekend als de belgische telefoongidsenoorlog leidde ertoe dat de abonnees tussen 1995 en 1998 vier telefoongidsen ontvingen: Met een eenvoudige zoekopdracht op achternaam en plaats vind u gemakkelijk postcodes en adressen van personen in de officiële telefoongids van nederland! Na het oplossen van dit conflict ging promedia, sinds 2007 truvo, verder met de uitgave en distributie van beide gidsen. Toch bleef de oplage nog rond het miljoen.

See full list on nl.wikipedia.org Een conflict tussen belgacom en promedia, bekend als de belgische telefoongidsenoorlog leidde ertoe dat de abonnees tussen 1995 en 1998 vier telefoongidsen ontvingen: See full list on nl.wikipedia.org Later werden ze uitgegeven door de regie van telegrafie en telefonie (r.t.t.) en belgacom. In die eerste gids stonden 49 nummers.deze eerste telefoongidsen werd niet verspreid, maar waren in te zien in bij de telefooncentrale en postkantoor.

KPN winkel Oosterhout in Oosterhout (Noord-Brabant ...
KPN winkel Oosterhout in Oosterhout (Noord-Brabant ... from a0ee3b23e17fa90b3191-5fc7b0e1cd9809d68b1e634750979c1d.ssl.cf3.rackcdn.com
Sinds enige jaren was de telefoongids gecomprimeerd in uitgebreide regiodelen. Typ de achternaam van deze persoon in het zoekvenster en typ daarna de gewenste plaats. Met telefoonboek.nl vindt u snel en gemakkelijk alle bedrijven in nederland, die ook te vinden zijn in rubriek nationale telefoongids! Vanaf 1983 werd de telefoongids huis aan huis verspreid, ongeacht of daar wel of geen telefoonaansluiting was. Dagelijks wordt onze telefoongids geraadpleegd door duizenden bezoekers. Van amsterdam tot zaandam, alle top rubrieken per plaats in een overzicht. In die eerste gids stonden 49 nummers.deze eerste telefoongidsen werd niet verspreid, maar waren in te zien in bij de telefooncentrale en postkantoor. Op onze website treft u de meest volledige lijst met namen, adressen en telefoonnummers aan.

Voor die tijd was er een hele serie boeken, geheel op alfabet, die in elk postkantoor konden worden geraadpleegd en in het bezit waren van grote organisaties.

Ook de serie zelf was op alfabet: Toch bleef de oplage nog rond het miljoen. Sinds enige jaren was de telefoongids gecomprimeerd in uitgebreide regiodelen. Telefoonboek de telefoongids van nederland de afgelopen 24 uur heeft telefoonboek.nl 117,774 zoekopdrachten verwerkt! Sep 12, 2015 · nederland is een gehucht in de provincie overijssel. Het bijzondere aan de plaats is natuurlijk de naam, welke gelijk is aan het land waar het in ligt: See full list on nl.wikipedia.org Op onze website treft u de meest volledige lijst met namen, adressen en telefoonnummers aan. Gewone abonnees hadden alleen het deel van de regio waar zij woonden. Een gouden en een witte gids van belgacom én een gouden en een witte gids van i.t.t. Telefoongidsen zijn in belgië ter beschikking sinds 1884. In 1913 had nederland 75.000 telefoonaansluitingen en de landelijke telefoongids kon op het postkantoor worden ingezien. Toen nederland in 45 bestuurlijke regio's werd opgedeeld, besloot de ptt.

Belum ada Komentar untuk "Telefoongids Nederland 2016 / ABS Autoherstel De Haan in Bleiswijk | Bleiswijk, Gouden gids"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel