Rand Haken Deken Patroon : Tlc Blanket Deel 8 It S All In A Nutshell Crochet

Rand Haken Deken Patroon : Tlc Blanket Deel 8 It S All In A Nutshell Crochet. Haakpatroon regenboog granny square deken granny square maak er 135 ronde 1 neem je eerste kleur en haak 5l sluit met hv in 5e l vanaf naald om een cirkel te vormen 3l telt als eerste st hier en in verdere rijen 2st in cirkel eerste granny cluster gemaakt 3l 3st in cirkel 3l. Haak je deken af met een mooie afgewerkte rand dmv. Deze twee haakpatronen kun je hier gratis vinden. Vorige week haakte ik de rand om de embracing granny deken voor de 3e keer. Haak een schulpenrand of een picot rand om je breiwerk of haakwerk.

Eerst heb ik een paar rijen vasten gehaakt, zodat de randen rechter trokken. Mijn crochet along deken is bijna klaar, alleen nog draadjes instoppen. De eerste keer niet goed opgelet. De vierkanten lagen er al een paar jaar, echt waar, vorige zomer eindelijk eens samengehaakt tot een deken maar ik vond maar niet het juiste randje om er omheen te haken, denk dat ik nu eerder te veel keuze heb ;) lieve groet, marian. Haak een schulpenrand of een picot rand om je breiwerk of haakwerk.

Deken Sterre Handwerkjuffie Shop
Deken Sterre Handwerkjuffie Shop from handwerkjuffie.com
Apr 11, 2018 · maak ze nog eens vrolijker door leuke beads & basics kralen te gebruiken! More images for rand haken deken patroon » Haakpatroon, haken, jip by jan tutorials en patronen | 2. Mijn crochet along deken is bijna klaar, alleen nog draadjes instoppen. Eerst heb ik een paar rijen vasten gehaakt, zodat de randen rechter trokken. Mar 25, 2014 · misschien maak ik nu eindelijk die uit vierkanten gehaakte deken af. Deze rand gebruikte ik voor de afwerking van mijn eerste granny square deken. Bij deze rand denk ik aan de afwerking van een blouse voor een meisje.

Als je graag de uitleg wilt zien voor het maken van granny.

Haak een schulpenrand of een picot rand om je breiwerk of haakwerk. More images for rand haken deken patroon » Variant op het omhaken van de deken met granny strepen. De tweede keer ook niet ( netflix met een schuin oog meekijken is géén goed idee…). Apr 11, 2018 · maak ze nog eens vrolijker door leuke beads & basics kralen te gebruiken! (de foto van de granny deken staat boven dit artikel.) klik hier om de video te bekijken en te leren hoe je dit randje haakt. Bij deze rand denk ik aan de afwerking van een blouse voor een meisje. Dan gaat deze naar mijn nichtje. Haak je deken af met een mooie afgewerkte rand dmv. Haakpatroon, haken, jip by jan tutorials en patronen | 2. Haakpatroon regenboog granny square deken granny square maak er 135 ronde 1 neem je eerste kleur en haak 5l sluit met hv in 5e l vanaf naald om een cirkel te vormen 3l telt als eerste st hier en in verdere rijen 2st in cirkel eerste granny cluster gemaakt 3l 3st in cirkel 3l. Vorige week haakte ik de rand om de embracing granny deken voor de 3e keer. De eerste keer niet goed opgelet.

Apr 11, 2018 · maak ze nog eens vrolijker door leuke beads & basics kralen te gebruiken! Bij deze rand denk ik aan de afwerking van een blouse voor een meisje. Bekijk meer ideeën over patronen, gehaakte randen, haken. Als je graag de uitleg wilt zien voor het maken van granny. In deze video laat ik alleen de rand zien.

Button Blanket Gratis Nederlands Haakpatroon It S All In A Nutshell Crochet
Button Blanket Gratis Nederlands Haakpatroon It S All In A Nutshell Crochet from itsallinanutshell.files.wordpress.com
Deze rand gebruikte ik voor de afwerking van mijn eerste granny square deken. De eerste keer niet goed opgelet. Haakpatroon regenboog granny square deken granny square maak er 135 ronde 1 neem je eerste kleur en haak 5l sluit met hv in 5e l vanaf naald om een cirkel te vormen 3l telt als eerste st hier en in verdere rijen 2st in cirkel eerste granny cluster gemaakt 3l 3st in cirkel 3l. Apr 11, 2018 · maak ze nog eens vrolijker door leuke beads & basics kralen te gebruiken! Dit is de rand die ik heb gemaakt (als alle draadjes weggewerkt zijn zal ik de hele deken laten zien). Feb 17, 2019 · rand haken deken. Deze twee haakpatronen kun je hier gratis vinden. De vierkanten lagen er al een paar jaar, echt waar, vorige zomer eindelijk eens samengehaakt tot een deken maar ik vond maar niet het juiste randje om er omheen te haken, denk dat ik nu eerder te veel keuze heb ;) lieve groet, marian.

(de foto van de granny deken staat boven dit artikel.) klik hier om de video te bekijken en te leren hoe je dit randje haakt.

Bekijk meer ideeën over patronen, gehaakte randen, haken. More images for rand haken deken patroon » Haak je deken af met een mooie afgewerkte rand dmv. Mijn crochet along deken is bijna klaar, alleen nog draadjes instoppen. Eerst heb ik een paar rijen vasten gehaakt, zodat de randen rechter trokken. Deze rand gebruikte ik voor de afwerking van mijn eerste granny square deken. Dan gaat deze naar mijn nichtje. Feb 17, 2019 · rand haken deken. Als je graag de uitleg wilt zien voor het maken van granny. De tweede keer ook niet ( netflix met een schuin oog meekijken is géén goed idee…). In deze video laat ik alleen de rand zien. Dit is de rand die ik heb gemaakt (als alle draadjes weggewerkt zijn zal ik de hele deken laten zien). Haak een schulpenrand of een picot rand om je breiwerk of haakwerk.

More images for rand haken deken patroon » Mijn crochet along deken is bijna klaar, alleen nog draadjes instoppen. Apr 11, 2018 · maak ze nog eens vrolijker door leuke beads & basics kralen te gebruiken! Vorige week haakte ik de rand om de embracing granny deken voor de 3e keer. Haak je deken af met een mooie afgewerkte rand dmv.

Mooi Randje Haken Gorgeous Crochet Border Bees And Appletrees Bloglovin
Mooi Randje Haken Gorgeous Crochet Border Bees And Appletrees Bloglovin from cdn1.blovcdn.com
Mijn crochet along deken is bijna klaar, alleen nog draadjes instoppen. (de foto van de granny deken staat boven dit artikel.) klik hier om de video te bekijken en te leren hoe je dit randje haakt. Feb 17, 2019 · rand haken deken. Als je graag de uitleg wilt zien voor het maken van granny. Ik heb het patroon eigenlijk gaandeweg verzonnen. Bekijk meer ideeën over patronen, gehaakte randen, haken. Deze rand is ontworpen door attic24 voor de dune deken, die gehaakt wordt met het seashell patroon. Variant op het omhaken van de deken met granny strepen.

Vorige week haakte ik de rand om de embracing granny deken voor de 3e keer.

Als je graag de uitleg wilt zien voor het maken van granny. Variant op het omhaken van de deken met granny strepen. De eerste keer niet goed opgelet. Feb 17, 2019 · rand haken deken. Dit is de rand die ik heb gemaakt (als alle draadjes weggewerkt zijn zal ik de hele deken laten zien). Dan gaat deze naar mijn nichtje. Apr 11, 2018 · maak ze nog eens vrolijker door leuke beads & basics kralen te gebruiken! Bekijk meer ideeën over patronen, gehaakte randen, haken. Bij deze rand denk ik aan de afwerking van een blouse voor een meisje. Haakpatroon regenboog granny square deken granny square maak er 135 ronde 1 neem je eerste kleur en haak 5l sluit met hv in 5e l vanaf naald om een cirkel te vormen 3l telt als eerste st hier en in verdere rijen 2st in cirkel eerste granny cluster gemaakt 3l 3st in cirkel 3l. Deze rand gebruikte ik voor de afwerking van mijn eerste granny square deken. More images for rand haken deken patroon » Haak een schulpenrand of een picot rand om je breiwerk of haakwerk.

Belum ada Komentar untuk "Rand Haken Deken Patroon : Tlc Blanket Deel 8 It S All In A Nutshell Crochet"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel